vineri, 25 septembrie 2015

zile fără termen
Zilele nu ar trebui să aibă termen de expirare. Nu ar trebui să apară în calendare sub formă de cifre, numere sau litere. Ar trebui să fie doar zile, nu ziua X sau Y. Zile și atât. Zile și destul. Zilele noastre...Aceleași pentru toți și diferite pentru fiecare.
Zile în care îți asumi un risc, încalci o lege, participi la un eveniment major, mai adaugi ceva la avere, cine știe...poate un zâmbet fals la averea din suflet, crezând tu că vei atrage cu el atenția lui M sau N...sau un moment transformat în amintire și închis bine acolo, știi tu, înăuntru... 
Zile în care ești doar un supraviețuitor 
și zile în care ești învingător,
când totul e negru
sau totul e alb
sau poate e gri, sau în culori,
numai tu știi.
Sunt zile ce trec ca un minut și zile ce par că nu se mai termină. Zile cu esență, cu miez bun, sau doar fardate superficial. Zile bune, zile rele...zile când tot ce-ai vrea e să numeri diamente pe-un cer safiriu și parcă tocmai atunci e norul mai negru și mai dens.  
Sunt zilele noastre și nu ar trebui să aibă termen de expirare. Ce mai contează că e luni, sau marți sau miercuri?...Contează ce faci, unde ești și cu cine, fie lângă tine sau în gând.
mai multe scrieri cu duzina de cuvinte (cele îngroșate) găsiți aici
Un comentariu: